subota, 2. lipnja 2012.

Kako Zbariti Curu - “Tehnika Boyfriending”

Da bi tipična žena željela imati seks s muškarcem ona mora osjećati ugodu i povjerenje. Za nju nije dovoljno da jednostavno osjeća privlačnost prema momku.

Recimo da si se sastao s curom u 5 sati poslije podne. Vas dvoje imate sjajnu konverzaciju i dobro se zabavljate. Ona se smije. Zainteresirana je. Ti produbljuješ komunikaciju pričajući joj fascinantne priče o svom životu. Uspostavili ste dobar odnos.

Oko 7:30, postaješ gladan i pozivaš je da odete nešto pojesti. Večera također prolazi dobro. Zatim večera završava. I što sad?

U tom trenutku, mnogo momaka je zbunjeno u vezi toga kako dalje napredovati u odnosu. Sasvim je očito da je cilj povaliti, ali plan izvršenja je često nejasan.

Večer često završava tako da cura nakon večere kaže, “Super sam se večeras provela. Nazovi me. Ćao!”

Razlog zbog kojega se ovo svima prečesto događa je taj da se žena jednostavno nije osjećala dovoljno povjerljivo i ugodno pokraj tebe. Upravo to je razlog zašto žene žele da dečki čekaju prije nego što dobiju seks. (Ako momak ima sreće to može biti nakon samo tri sastanka, ali kod mnogih žena momak će čekati mjesecima.)

Na svu sreću, postoji način da se ta prepreka preskoči i da se brzo dođe do seksa. Ja ga zovem "Boyfriending Tehnika".

Ako promatraš parove koji su u intimnoj vezi, opazit ćeš jedan zanimljiv fenomen. Muškarac i žena su ekstremno opušteni i ugodno im je dok se dodiruju u tolikoj mjeri da čak rade, kako se čini, zdepaste stvari poput uklanjanja krmelja jedno drugom iz očiju.

Jedino ljudi koji su apsolutno opušteni kad su zajedno u društvu će se na taj način ponašati. Zasigurno, kad si u odnosu u kojem možeš vaditi krmelje iz ženinih očiju, odavno si prešao točku nakon koje ste dovoljno opušteni da se seksate jedno s drugim.

Jesi li shvatio ovo? Ovu tehniku možeš upotrijebiti kao psihološko oružje da se žena osjeća ugodno pokraj tebe, i da razviješ međusobno povjerenje.

Usred razgovora, reci joj da na trenutak bude mirna, i da zatvori oči. Pretvaraj se da vidiš da je krmelj u njenom oku, i neka povjeruje da si ga upravo izvadio iz njenog oka.

Kasnije, nakon što završite jelo i napustite restoran, ponovno joj reci da ostane na trenutak mirna. Sa svojim prstom ukloni izmišljeni komadić hrane s njene donje usne.

Krajnji rezultat Tehnike “Boyfriending” je atomski. Prvo, to na nesvjesnoj razini komunicira da ste vas dvoje veoma opušteni i povjerljivi jedno prema drugome.

Drugo, to uključuje tvoje diranje njenog lica, što približava vaše glave i čini dobru naznaku prema onome što ćeš joj činiti jednom kada budete sami.

Treće, u slučaju kada dotakneš njenu donju usnu, u stvari dotičeš njenu erogenu zonu. Da, točno tako, ženska donja usna ima visoku koncentraciju živčanih završetaka. Dok stimuliraš njenu donju usnu, nesvjesno se oslobađaju seksualni hormoni.

Neka Tehnika “Boyfriending” bude dio tvog arsenala u sastancima sa curama, i imat ćeš više uspjeha nego ikada prije. Ti si alfa muškarac koji povaljuje unutar nekoliko sati, a ne nakon čekanja od nekoliko mjeseci, kao mnogi drugi dečki.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Puno više detalja možeš pronaći u mojem super-uspješnom vodiču za zavođenje “Kako Postati Alfa Muškarac”, koji predstavlja način lijenog muškarca da lagano ostvari seks i romansu. Možeš ga pronaći na www.AlfaMuzjakSistem.com.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------