subota, 2. lipnja 2012.

Kako Smuvati Curu - Činiš Li U Svom Govoru Tijela Ove Greške Sa Svojim Rukama?

Nažalost, ono što činiš sa svojim rukama može biti najbrži ne-verbalni način da uništiš privlačnost koju cura osjeća prema tebi, pošto pogrešni pokreti rukama mogu davati poruku da si muškarac niskog statusa, tj. beta muškarac.

Da stvari budu gore, ruke je posebno teško kontrolirati, jer, suočimo se s tim, kada osjećaš napetost, najteža stvar na svijetu je odlučiti što raditi s rukama.

Da bi postigao uspjeh na sastancima sa ženama i u zavođenju žena, budi siguran da ne činiš ove greške u svom govoru tijela sa svojim rukama:

PRVA GREŠKA. Prikazivanje tvoje anksioznosti s tvojim rukama.

Ovo činiš kada:

1) Presavijaš salvetu ili skidaš etiketu s boce.

2) Stišćeš svoje šake.

3) Sjediš na svojim rukama.

4) Nešto držiš i igraš se s tim.

5) Zakrećeš svoje prste.

6) Držiš neprirodno mirno svoje ruke.

7) Sjediš na svojim rukama da žena ne bi vidjela kako se one tresu.

Iako se možda osjećaš nervozno, zadnja stvar koju želiš je da žena primijeti da se tako osjećaš.

Umjesto toga ti želiš prikazati da si miran i da imaš kontrolu. Ništa ne privlači žene više od muškarca koji je opušten i samopouzdan.

DRUGA GREŠKA. Stavljanje tvojih prstiju u tvoja usta.

Kada grizeš svoje nokte ili na neki drugi način grizeš svoje prste, ti, po istraživanjima psihologa, činiš istu stvar koju čini i dojenče kada sisa dojku svoje majke.

Sisanje dojke dijetetu osigurava udobnost i utjehu. Kada postanemo tek prohodalo dijete, bradavicu naše majke zamjenjuje naš palac.

A zatim, kad odrastemo, griženje naših noktiju na prstima zapravo predstavlja istu tu stvar. Jesi li ikada primijetio da, dok si vani u javnosti, svoje nokte grizeš uglavnom kada si pod pritiskom?

RJEŠENJE. Svoje šake drži opušteno na stolu.

Smjesti svoje podlaktice na stol, držeći svoje ruke otvorenima i neka padnu prema naprijed ispred tebe.

Svoje ruke drži da budu otvorene i relaksirane. To znači da većinu vremena trebaju biti raširene oko 40-50cm, tvoji dlanovi trebaju gledati jedan prema drugome, s prstima savijenima lagano prema gore.

Dok tvoji dlanovi gledaju jedan prema drugome, oni bi također trebali gledati i prema ženi. Otvoreni dlanovi pokazuju tvoju iskrenost i to da se osjećaš potpuno ugodno sa samim sobom. Sakrivanje dlanova od pogleda žene često može poslati poruku da nešto prikrivaš.

Demonstracija tvojeg samopouzdanja je upravo tako jednostavna kako sam i opisao! Prestani zakretati svoje palčeve i gledaj kako se cure napaljuju na tebe.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Moj super-uspješan vodič za zavođenje “Kako Postati Alfa Muškarac” će dramatično poboljšati tvoj govor tijela i tvoje samopouzdanje. Idi na: www.AlfaMuzjakSistem.com.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------