subota, 2. lipnja 2012.

Kako Povaliti Na Prvom Sastanku

Dečki imaju različite motive zbog kojih pokušavaju biti uspješni sa ženama. Ja osobno, volim veze, jer zašto bih želio spavati sa ženom samo jednom?

Mnogi drugi momci vole seks za jednu noć. To je također ok.

Štogod da je tvoj cilj u zavođenju, najbolji način da to postigneš kao muškarac je da već na samom početku odeš sa ženom do kraja.

I nemoj me krivo shvatiti, najbolji mogući način da uđeš sa ženom u vezu je da je povališ na samom početku. To je iz razloga što joj se seks može dogoditi samo s dečkom koji ju je ostavio bez daha, i s kojim je ostvarila duboku vezu gotovo trenutačno.

Upravo zbog toga, savjetujem dečke da pokušaju ustrajati prema seksu i da povale ženu već na prvom sastanku. Ovaj članak će ti objasniti kako to postići.

Nakon što sam tokom prošla dva i pol desetljeća izašao s doslovno tisućama žena i odveo u krevet stotine od njih, naučio sam da ne postoji ništa što možeš učiniti što će ti GARANTIRATI da ćeš dobiti seks s bilo kojom ženom.

Međutim, ako učiniš nekoliko jednostavnih stvari, možeš dramatično POVEĆATI ŠANSE da ćeš doći do samog kraja već u prvoj noći vaše veze.

1. Sastanite se na ne-klasičan način.

Pod time mislim da je ne odvedeš u neki šminkerski restoran i da ne učiniš bilo što drugo što ona normalno povezuje sa “spojem”. Jer ako to učiniš, to će kod nje uzrokovati mentalni stav “i ovaj će se načekati”, koji je usvojila dok je bila sa zadnjih 100 momaka koji su joj platiti skupu večeru.

Umjesto toga, nađite se na nekom neformalnom mjestu, poput kafića ili mjesta gdje se može jeftino ručati. Nemoj pridavati važnost tome tko će platiti račun, jer ponavljam, zadnjih 100 dečkiju s kojima je izašla su joj platili obrok jer (što joj je bilo i više nego očito) su se nadali da će je povaliti.

Kao alfa muškarac, ne bi trebao činiti ništa zato što se “nadaš da ćeš povaliti.” To odaje očajanje i ubija privlačnost koju žena osjeća prema tebi.

Privlačniji momak je onaj koji povaljuje cijelo vrijeme, tako da njemu seks ne predstavlja nikakav veliki događaj. Ako žena želi njegovu pažnju, mora je zaslužiti. Drugim riječima, on je za nju izazov, a ne sigurna stvar.

2. Imaj ispravan mentalni stav za vrijeme sastanka.

Ti želiš biti opušten i osjećati se seksualno. (Da dođeš u napaljeno stanje, pokušaj pogledati neki pornić upravo prije sastanka, ali nemoj masturbirati.) I važno je da se osjećaš opušteno. Bez nervoze.

Da bi žena postala seksualna mora se osjećati opušteno i napaljeno. Važno je da se i ti osjećaš isto tako, jer istraživanja su pokazala da kada su dvije osobe u kontaktu, one nakon nekog vremena međusobno usklade svoja emocionalna stanja.

Zato, kada si u interakciji s djevojkom, trebaš se osjećati duboko relaksiran i napaljen, i onda je uvuci u razgovor o neutralnim temama sve dok ne vidiš znakove da je i ona postala opuštena i napaljena.

3. Postigni to da ostanete sami.

Recimo da ste se ti i djevojka fantastično proveli u kafiću, pa je odvodiš u noćni bar da popijete brzo piće. Stvari i tamo idu zaista dobro. Vibracija tokom razgovora između vas je odlična. Vidiš znakove njene povećane seksualne želje i otvorenosti za intimnošću.

Neki znakovi govora tijela žene, koji ti govore da je seksualno privlačiš, uključuju:

- Ona sjedi tako da ti je izložila njeno unutarnje bedro.

- Ona navlači svoju odjeću. Čak bi mogla i otkopčati jedno ili dva dugmeta svoje bluze.

- Ona povremeno "zuri u trokut." Gledat će u tvoje oko, zatim u drugo oko, i onda u tvoja usta.

- Primjećuješ kako ona potajno pogledava u tvoja prsa i čak prema tvojim preponama.

Problem je u tome što joj ne možeš jednostavno reći, “Hajdemo do mene pa ćemo se seksati.” Sa ženom s kojom si na prvom sastanku, u bilo kojem trenutku da izgovoriš nešto seksualno, to će ubiti njeno raspoloženje i rezultat će biti da ćeš tu večer spavati sam.

Umjesto toga, spomeni joj neki nevini izgovor da odete do tebe. (Primjeri mogu biti, “Trebala bi doći do mene da poslušaš moj CD ‘Najbolje iz 80-ih’ ” ili “To je baš super što te zanima umjetnost… Imam jednu sliku u svojem dnevnom boravku o kojoj bih baš želio čuti tvoje mišljenje”)

Pošto sada imate “nevini” razlog da budete zajedno sami, to će eliminirati uključivanje alarma u njenoj glavi koji vrišti, ”Uh oh! Ne želim ispasti drolja!”

Jednom kad ste ostali sami, izolirani u tvom prostoru, možeš polagano krenuti sa zavođenjem.

Može proći nekoliko sati dok se žena ne počne osjećati dovoljno opušteno i ugodno u tvojoj kući, pa zato moraš biti strpljiv.

Sjedni na svoj kauč i gledaj film. Polako zagrijavaj atmosferu. Drži je za ruke, diraj je po kosi, i neka ti to bude polazna točka za dalje.

Seksualno gledajući, žene su poput željeza. One se zagrijavaju sporo. Imaj to u glavi i nemoj požurivati stvari, i imat ćeš najveće moguće šanse da povališ na prvom sastanku.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Puno više detalja možeš pronaći u mojem super-uspješnom vodiču za zavođenje “Kako Postati Alfa Muškarac”. Otkrij kako ti ovaj sistem može pomoći ovdje: www.AlfaMuzjakSistem.com.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------