subota, 2. lipnja 2012.

Kako Da Smuvam Devojku

Da bi se žena htela seksati s muškarcem, ne samo da joj on mora biti privlačan, nego mu ona također mora i verovati. Gledaj na to ovako:

1. Poverenje Bez Privlačnosti = “On je odličan prijatelj i volim ga do smrti!” (Prevod: ”Mi se NIKADA nećemo seksati!”)

2. Privlačnost Bez Poverenja = “Ja nisam laka ženska. Morat će čekati pre nego što išta dobije!”

Međutim, ako devojka oseća oboje: i privlačnost i poverenje prema dečku, ona će ga praktički moliti da je tu noć odvede svojoj kući.

Uzmimo tipični scenarij. Recimo da je 11 sati navečer, i da si sa ženom od 6 sati poslepodne. Ako ste se dobro zabavljali i ako si celo vreme navodio vašu interakciju prema seksu a ona je ostala s tobom, možeš pretpostaviti da si joj privlačan.

I usput, kad si sa ženom uvek bi trebao pretpostavljati svoju privlačnost, sve dok se ne dokaže suprotno. Jer poanta je u tome da sve dok imaš dobar govor tela, dok imaš puno događanja u svom životu, i dok si duhovit i zanimljiv, bit ĆEŠ joj privlačan.

Sledeće što moraš učiniti je izgraditi njeno poverenje. Do trenutka kad dovršiš čitanje ovog članka, znat ćeš jednostavan i efikasan način da to učiniš.

I usput, ovo je jedna od najbolje čuvanih tajni ljudskog reagovanja. Najuspešniji kreatori reklama i prodavači upotrebljavaju taj princip da bi zaradili milijarde, a ti ćeš sada to moći upotrebljavati sa ženama.

Jesi li ikad primetio kako reklame ponekad spomenu malene nesavršenosti proizvoda? Slavan primer je bila neverovatno uspešna reklama za Volkswagen Beetle pre 30 godina, koja je imala ogroman naslov: “Limun”.

Poanta u vezi te reklame je da nisu svi njihovi auti idealni. Volkswagen je svojim kontrolama kvalitete pristupao toliko ozbiljno da su registrovali čak i male nesavršenosti u konstrukciji njihovih auta.

Vidiš, ako neka osoba kaže nešto što je protiv njenog ličnog interesa, više ćeš joj verovati. To vredi za sve nas. To je temeljna crta ljudske psihologije.

Zato, kada pričaš sa ženama trebao bi spomenuti svoje male nedostatke i ranjivosti. Primeri bi mogli biti:

- “Imam mladež na vratu. Ponekad kad sam u društvu osećam da o tome previše razmišljam”.

- ”Morao sam održati govor prošli tjedan i osećao sam se tako nervozno!”

- ”Ne čistim uvek zube zubnim koncem iako bih trebao”.

Čak i ako su to izmišljeni nedostaci, ništa zato. Ističući ih, postižeš to da te devojka doživljava iskrenim.

Pošto ona veruje tvojim manjim nesavršenostima, također će verovati i tvojim VELIKIM VRLINAMA.

To znači da bi, ukoliko postigneš oboje: i privlačnost i poverenje, ona mogla kasnije te noći zadihano dahtati, “Nikada ovo nisam radila ni sam kim prije!”

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Puno više detalja možeš pronaći u mojem super-uspešnom vodiču za zavođenje “Kako Postati Alfa Muškarac”. Ako želiš naučiti više o tome kako izgraditi ženino poverenje da bi je kompletno osvojio, poseti www.AlfaMuzjakSistem.com.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------