subota, 2. lipnja 2012.

Kako Smuvati Devojku

Svi smo mi imali tu posebnu devojku u našim životima. Znaš... to je ona sa ugodnim personalitetom, sa zaista lepom kosom i prekrasnim licem. Ona obično izlazi s momcima koji su pravi frajeri... ali kako možeš postići to da te ona želi?

Dok je muškarcima kod žena bitan primarno njihov izgled da bi im one bile privlačne, ženama je za privlačnost najvažniji muškarčev personalitet. Idealan muškarac je alfa muškarac koji je samouveren i ne boji se preuzeti vodstvo, i ne boji se uzeti od života ono što želi.

Ironično, to znači da je najbolji način da se sviđaš devojci taj da postigneš to da se ona oseća da te ZASLUŽILA.

Jer da bi postigao to da te devojka želi, moraš imati stav o svojoj visokoj vrednosti. Tvoje akcije nikada ne smiju proizlaziti iz tvoje ovisnosti.

Zato su ovo najbolji stavovi koje možeš imati o bilo kojoj ženi:

1. Nonšalancija.

2. Ne-vezivanje za to da li joj se sviđaš ili ne. (Pod tim mislim da, ako joj se sviđaš to je super, ali ako ne, postoji gomila drugih riba koje su isto tako dobre kao i ona.)

Poanta je u tome da žena nikad ne bi trebala biti izazov za tebe. Umesto toga ti bi trebao biti izazov za nju.

Da bi si dodatno pridodao visoku vrednost, možeš eliminirati ovisnost tako da izgradiš svoju društvenu mrežu. Sprijatelji se sa što više žena. (Sa ženama se veoma lako sprijateljiti.)

Također izlazi sa što više žena… nemoj se ograničavati jedino na sastanke s “tom posebnom devojkom”.

Vidiš, zadnja stvar koju bi ikada želio, kada si u blizini te posebne žene, je da imaš u glavi, “O Bože, MORAM imati ovu devojku! Ona je neponovljiva!” Prisustvo obilja žena u tvom životu rešava taj problem.

Također, kad god žena uoči da neki momak privlači druge ribe, to će također povećati i privlačnost koju ona oseća prema njemu. Psihološki gledano, to je poznato kao fenomen “socijalnog dokaza”… I to je puno izraženije kod žena nego kod muškaraca.

Jesi li ikada primetio svoje prijateljice kako blebeću o dečku koji se u kutu noćnog bara za svojim stolom nalazi u društvu četiri ribe? To je primer “socijalnog dokaza”.

Usput, lepo je misliti da je devojka prekrasna i osećati nešto snažno prema njoj.

Ali ovo je ključ… moraš se uvek podsećati da postoji MNOGO drugih žena koje su isto tako predivne kao što je i ta devojka koju zaista obožavaš.

Ako počneš razmišljati na način da je bilo koja devojka, između svih devojaka, jedina neponovljiva i najbolja za tebe, to joj daje moć nad tobom, i, ironično, to uzrokuje da joj postaješ manje privlačan.

I zato, slobodan si misliti da je ona zadivljujuća. Ali pri tome upamti da su i mnoge druge devojke također zadivljujuće. Na taj način nećeš postati ovisan o njoj.

Zapamti, zauzmi mentalni stav svoje visoke vrednosti, postigni to da ona zasluži tvoju pažnju, i budi u interakciji sa što je više žena moguće… to su tri tajne o tome kako da postigneš da te devojka želi.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Puno više detalja možeš pronaći u mojem super-uspješnom vodiču za zavođenje “Kako Postati Alfa Muškarac”. Otkrij uzbuđenje i zadovoljstvo pri automatskom privlačenju, poput magneta, raskošnih, napaljenih devojaka. Idi na: www.AlfaMuzjakSistem.com.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------