subota, 2. lipnja 2012.

Kako Zbarit Curu - Postigni Da Te Cura Tretira Na Način Koji Zaslužuješ

Ti znaš taj scenarij. Počneš se viđati s curom. Nakon prvog sastanka, sve što dobiješ je laki poljubac u obraz.

Drugi sastanak, dobiješ poljubac usta. Treći sastanak, držiš je za ruku. To je veoma spor proces.

Ne možeš razumjeti zašto treba toliko dugo dok ne dočekaš seks sa ženom. Nakon svega, plaćaš joj i ručkove. Čak je obasipaš i s prekrasnim cvijećem.

Da skratim… ponašaš se nevjerojatno brižljivo prema curi. Pa u čemu je onda problem? Zašto se onda ona ne želi seksati s tobom?

Tu dolazimo do ljudske motivacije. Ljudi se ponašaju na način da žele biti nagrađeni. Oni izbjegavaju ponašanja zbog kojih bi bili kažnjeni.

Zato je razlog zbog kojega dečki često imaju problema u povaljivanju taj što nagrađuju loše ponašanje cura. Cura će preuzeti vodstvo i zatim mu objasniti da tu noć nema ništa od seksa, a nakon toga dečko je nagrađuje grleći se s njom.

Bolje rješenje je da kazniš njeno loše ponašanje tako da budeš puno manje zainteresiran za grljenje s njom. Nikada nemoj podcijeniti moć koju ti daje dizanje s kauča i odlazak van u šetnju.

Zapamti, ako želiš ubirati potpuni užitak u životu i ako želiš biti privlačan ženama, moraš biti alfa muškarac. To znači biti moćan. Zato uvijek pripazi da si tretiran na način na koji to zaslužuješ.

Je li cura napravila nešto (poput seksa s tobom) što zaslužuje nagradu? Tada učini nešto lijepo za nju. Izvedi je u otmjeni restoran. Kupi joj bombonjeru i Don Perignon (ako imaš novca).

Drži li te komad u lažnoj nadi, govoreći ti da bi ti radila lijepe stvari samo kada ne bi imala dečka? U tom slučaju odmakni svoju pažnju od nje, i odi pričati s drugim curama.

Tvoje cijelokupno ponašanje prema ženama kreiraj u terminima kazne i nagrade, i bit ćeš tretiran onako kako to zaslužuješ (ili u suprotnom idi drugoj ženi koja ĆE te tretirati na dobar način).

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Puno više detalja možeš pronaći u mojem super-uspješnom vodiču za zavođenje “Kako Postati Alfa Muškarac”. Otkrij kako ti ovaj sistem može pomoći ovdje: www.AlfaMuzjakSistem.com.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------