subota, 2. lipnja 2012.

Kako Zavesti Curu Poput Pravog Igrača

Postoji samo mali postotak muškaraca koji maksimalno uživaju zbog svog uspjeha sa ženama. Svi mi znamo ponekog tko je pravi igrač – znaš, mislim na one momke za koje se čini da automatski znaju kako zavesti curu – i oni to čine na takav način da se doima poput čarolije.

U mom nastojanju da otkrijem tajnu uspjeha ovih igrača, pronašao sam da postoje iznenađujući elementi koji su im zajednički. Ako i ti prihvatiš te stavove i principe, onda i ti možeš od nule postati heroj što se tiče uspjeha s djevojkama.

Međutim, prije nego što prijeđem na stvar moram te upozoriti da je ono što ćeš ovdje pročitati, unatoč tome što je dokazano u praksi, krajnje kontroverzno. Zato ako se inače osjećaš ugrožen od istinski sirovog, politički nekorektnog i direktnog načina obraćanja, molim te da istog trena ovo prestaneš čitati.

Prva stvar koja je zajednička praktično svim pravim igračima je ovo temeljno uvjerenje: “Žene žele seks u točno onolikoj mjeri koliko ga želim i ja.” Muškarci koji nisu igrači vjeruju u suprotno, tj. da žene ne žele seks i da one moraju biti nekako prijevarom uvučene u to. Ovo negativno vjerovanje postaje samo-ispunjavajuće proročanstvo koje ih zapravo priprema na neuspjeh.

Drugo uvjerenje koje je zajedničko praktično svim uspješnim zavodnicima je ovo: ”Ja sam taj koji mora preuzeti inicijativu kada je u pitanju seks.” Ovdje također mnogo nas ”običnih” momaka čini veliku pogrešku. Umjesto da guramo interakciju prema seksu, mi se bojimo odbijanja i zbog toga prepuštamo ženi vodstvo. I koji je rezultat toga? Mnogo seksualne frustracije.

Vidiš, nažalost žene imaju težak izazov odrastajući u našem represivnom društvu. Kad bi se žena povodila samo za svojim seksualnim porivima (kao npr. kad bi izašla van i pokupila nekog momka za usputni seks), ona bi riskirala da dobije oznaku “drolja” i da bude odbačena od većine ljudi.

Zato umjesto toga, kada je u pitanju zavođenje, žene moraju prepustiti vodstvo muškarcu. Na taj način ona može samu sebe opravdati tako da kaže “taj dečko me oborio s nogu” i “nisam si mogla pomoći”. To joj omogućuje da prestane razmišljati i da se prepusti svojim osjećajima.

Sad kada znaš ove dvije veoma važne stvari (žene vole seks u istoj mjeri kao i mi, i one žele da ti preuzmeš vodstvo da bi došlo do seksa), postoje dva postupka koja moraš napraviti.

Prvi postupak je da osiguraš da sve ono što činiš i kažeš balansira logičku stranu ženskog uma s njenom emocionalnom stranom. Zato umjesto da kažeš “hajdemo do tebe da budemo zajedno sami”, trebao bi reći, “Nažalost nemam puno vremena, ali baš bih volio doći do tebe da vidim one slike s tvog putovanja na Floridu.”

Prva izjava uključuje alarm u njenoj glavi koji vrišti, “Idem prebrzo s ovim momkom!” Druga smiruje njen um pošto je u pitanju totalno “nevin” razlog da vas dvoje ostanete sami.

(Usput, čak i ako imaš puno vremena, dobro je da se pretvaraš da ga nemaš. To je tehnika koja se zove “lažno vremensko ograničenje,” koja opušta njen um.)

Drugim riječima, ti želiš održavati ženine emocije UKLJUČENE i njen logički um ISKLJUČEN. Emocije su joj uključene jer se s tobom osjeća dobro. Njen logički um je isključen pošto ima nevino objašnjenje da te povede svojoj kući.

Drugi postupak majstora u zavođenju je koncept ”dva koraka unaprijed, jedan korak unatrag.” Cure uživaju biti zavođene i nemoj željeti niti očekivati pravolinijski napredak od poljupca do toga da je vodiš u krevet.

Zato, na primjer, nakon što otkopčaš njen grudnjak, pusti to na neko vrijeme i vrati se korak unatrag, na puno raniju fazu tvojeg napredovanja. (Provlači svoje prste kroz njenu kosu i ljubi je, itd.)

Tek mnogo kasnije, nakon što opet prođeš kroz sve faze, vrati se tamo gdje si bio kada si joj otkopčao grudnjak, i zatim učini još jedan korak dalje (poput spuštanja naramenica njenog grudnjaka). Nakon toga se opet vrati natrag na mnogo raniju fazu poput mirisanja njenog vrata.

To je zaista jednostavna formula. Dva koraka naprijed, jedan korak nazad.

Da zaključimo, za uspješno zavođenje cura bitne su četiri stvari:

1. Čvrsto uvjerenje da ona voli seks u istoj mjeri u kojoj ga voliš i ti.

2. Spremnost da preuzmeš vodstvo i da ti budeš taj koji će biti odgovoran za zavođenje, što će je osloboditi od toga da se osjeća kao drolja.

3. Održavanje njenog logičkog dijela uma isključenim i njenih emocija uključenima.

4. Napaljuj je uz postupno i sporo napredovanje.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Puno više detalja možeš pronaći u mojem super-uspješnom vodiču za zavođenje “Kako Postati Alfa Muškarac”. Nauči sve o tome kako zavesti curu tako da odeš na www.AlfaMuzjakSistem.com.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------