subota, 2. lipnja 2012.

Alfa Muškarac - Kako Postići Privlačan Govor Tijela

Promatraj Brad Pitta, George Clooneya, ili bilo kojeg drugog muškarca koji ima visok status, i primjetit ćeš da se oni jednostavno kreću drukčije od nas ostalih muškaraca. Oni oko sebe imaju auru koja kaže da su veoma tražena roba, i zbog toga žene padaju u nesvjest kad su u njihovoj blizini.

I ti također možeš razviti tu auru, u namjeri da povećaš svoju privlačnost ženama i uspješnost u zavođenju.

Jesi li ikada primijetio kako izgleda tvoje tijelo kada se osjećaš kao zadnje govno? Gledaš u pod, imaš spuštena ramena, a ispoljavaš i ostala ponašanja tipična za ne-alfa muškarca. Ali u nekim drugim prilikama, na primjer kada su oko tebe djevojke, imaš odličan govor tijela.

1) Opusti se. To je za tebe najvažnije psihičko stanje u kojem trebaš biti.

a) Nemoj si dozvoliti da se osjećaš zabrinut. Samo pusti svoje brige neka idu, pošto ionako niti jedan problem ne možeš riješiti brinući se.

b) Diši radije kroz trbuh nego kroz grudi. (Kada dišeš, zamisli da donosiš zrak dolje u svoj stomak. Osjeti kako se tvoj stomak diže i spušta u ritmu disanja.)

c) Izbjegni neverbalna ponašanja koja su suprotna od relaksacije—npr., podizanje ramena, mrštenje čela, i vrpoljenje.

d) Opusti sve svoje mišiće i uspori sve svoje pokrete.

Alfa muškarci, osim u rijetkim prilikama kada je u pitanju neki hitan slučaj, se kreću sporo, kao da imaju vrijeme pod svojom kontrolom. Beta muškarci su nervozni i prave grčevite pokrete. Zamisli da si u bazenu i da hodaš kroz vodu u kojoj tvoji pokreti moraju biti usporeni i fluidni.

e) Opusti svoje oči i kapke. Beta muškarci drže svoje očne kapke širom otvorene jer su jako nervozni. Njihove oči naglo strijeljaju posvuda naokolo. Umjesto toga gledaj pravo ispred sebe. Pokloni pažnju samo stvarima koje te zanimaju. Kada si vani govori samome sebi ovu afirmaciju, “Seksualan sam, opušten sam, i kontroliram stvari”.

f) Ako netko traži tvoju pažnju, polako okreni svoju glavu.

2) Osjećaj se muževno i moćno. Zamisli da si muževan. U životu radi stvari zbog kojih se osjećaš kao pravi muškarac, kao što je, na primjer, dizanje utega ili udaranje boksačke vreće. Brini se o svom zdravlju.

3) Shvati da si muškarac visoke vrijednosti. Fokusiraj se na svoje kvalitete, i ne obraćaj pažnju na nedostatke. Budi toliko arogantan koliko god želiš kako bi razvio svoje ogromno samopouzdanje. Misli stvari poput, ”Ja sam najveći” i ”Ljudi su sretni da me imaju u svojim životima”. Ponašaj se prema ljudima kao da su ti bili dužni, čak i prije nego što su te upoznali.

4) Osjećaj se ugodno u svojoj koži. Alfa muškarac je sretan sa ili bez neke određene žene, jer doživljava žene kao izvor zabave u svom životu – ni manje ni više. Preuzmi mentalni stav, naravno, da te žene žele, ali ako ne, to za tebe nije nikakav problem.

5) Raširi svoje tijelo. Zauzmi prostor rukama, nogama i prsima. Drži vrat uspravno u pravcu svojih leđa, da bi ti glava bila uzdignuta. (Ono što mi je pomoglo da se naviknem držati vrat uspravno je to da sam maknuo jastuk iz kreveta. Nakon svega, pravi je izazov imati optimalno držanje nakon što je tvoj vrat savijen 8 sati svaku noć.)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Puno više detalja možeš pronaći u mojem super-uspješnom vodiču za zavođenje “Kako Postati Alfa Muškarac”. Otkrij kako ti ovaj sistem može pomoći ovdje: www.AlfaMuzjakSistem.com.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------