subota, 2. lipnja 2012.

Kako Zavesti Curu Ako Si Nizak

Dozvoli mi da ti spomenem nekoliko imena, a ti mi pokušaj reći što svi oni imaju zajedničko:

- Al Pacino

- Humphrey Bogart

- Napoleon

Da, točno tako…svi su ti momci niski rastom. Ali znaš što? Svi su oni bili super-uspješni sa ženama (i to ne samo zbog njihovog statusa slavne osobe...oni su bili pravi igrači i prije nego što su postali slavni.)

Zapravo, razlog zbog kojega su privlačili djevojke je bio njihov snažni unutarnji stav.

Postoji nekoliko stvari koje možeš napraviti u veoma kratkom roku. Obuj čizme i to će trenutno dodati 4-7 centimetara tvojoj visini.

Također, kada se oblačiš obuci nešto s vertikalnim prugama i obuci uske hlače. Na taj način ćeš izgledati VITKO, pa ćeš se činiti višim.

Gledano dugoročnije, jedan dobar način pomoću kojega niski dečki mogu izgledati fizički dominantnije je tijelovježba. U stvari to bi trebalo biti glavno i na prvom mjestu. Kada imaš mišiće, to PUNO pomaže ne samo u vezi tvog fizičkog izgleda, nego također utječe i na tvoje samopouzdanje, i na tvoj jak unutarnji stav i držanje. Zato kreni u teretanu.

Kada si nizak i mišićav, postaješ poput pitbula. I usput, volio bih da napraviš jedan eksperiment… nemoj uvijek biti dobar i pristojan dečko. U slijedećih nekoliko mjeseci, pokušaj omogućiti svojoj “unutarnjoj agresivnosti” da se ispolji kada si s djevojkama.

Ponavljaj afirmaciju, “Postajem poput pitbula koji može dominirati nad većim psima.”

Jednom kada, nakon nekoliko tjedana, osjetiš da si sve više i više samopouzdan, promijeni svoju afirmaciju u, “JA SAM poput pitbula koji može dominirati nad većim psima.”

Primijetio sam da mnogi niski momci mogu razviti VEOMA snažno držanje i izgled njegujući tu “unutarnju agresivnost”.

Ne, ne kažem da bi trebao postati kreten… ali samo to pokušaj izbalansirati sa svojom osobnošću dobrog dečka.

Slijedeća dugoročna stvar koju moraš napraviti je ODUSTATI od bilo kakvog traženja naklonosti. Koga briga što žene misle o tebi? Idi kroz život radeći ono što želiš i tako da budeš ono što jesi. (Usput, tu leži ključ… oni dečki koje sam nabrojao gore su bili pravi igrači upravo zato što su išli kroz život radeći ono što žele i tako što su bili ono što jesu.)

Vidiš, niski momci koji ispoljavaju svoju “unutarnju agresivnost” zaista imaju određenu prednost. Zbog njihovog stasa, oni su automatski u prilici imati više susreta s komadima (koji su i sami niži) od momaka koji su previsoki pa su kao bandere. I ono što tome trebaš pridodati je da budeš malo i ”loš dečko”, pa će se komadi zbog tvoje privlačnosti navlažiti u tvojoj blizini.

Da zaključimo, poanta je slijedeća: jedino ako se TI osjećaš nelagodno zbog svoje visine, to će utjecati na tvoju uspješnost sa curama. Ako se osjećaš totalno opušteno i ugodno sa svojom visinom, tako će se osjećati i one.

Usput, kada govorimo o visokim dečkima, ono što je ženama privlačno kod njih nije njihova visina. To je njihova dominantnost. Ako imaš čvrsti osjećaj unutarnjeg samopouzdanja, i ako ispoljavaš osobnost koja je s tim povezana, visina će biti zadnja stvar koja će im pasti na pamet.

Zato da zaključimo. Budi iskren prema sebi, preuzmi rizik u životu, njeguj svoju “unutarnju agresivnost”, i prestani se brinuti o bilo čijem odobravanju. I pod hitno kreni u teretanu. Što se tiče odjeće, obrati pažnju na stvari koje sam gore napomenuo.

Tada ćeš privlačiti cure bez da se brineš o nebitnim stvarima kao što je tvoja visina.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pomoću mojeg super-uspješnog vodiča za zavođenje “Kako Postati Alfa Muškarac” ćeš postići to da ćeš lagano, poput magneta, privlačiti cure prema sebi. Pročitaj više o ovome tako da posjetiš www.AlfaMuzjakSistem.com.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------