subota, 2. lipnja 2012.

Kako Osvojiti Curu - Istina O Tome Zašto Žene Odbijaju Muškarce

Prisjeti se svoje zadnje situacije u kojoj je netko očajno nastojao da te pridobije da mu nešto učiniš. Možda je to bio napadni prodavač u trgovini elektroničkih proizvoda koji nije želio čuti ne kao odgovor. Ili je to bio tvoj izgubljeni prijatelj koji nije htio ići sam u kino, pa te nagovarao da pođeš s njim.

Kako si reagirao? Ne baš dobro, kladio bih se u to.

Psiholozi i stručnjaci za ljudsko ponašanje su proveli brojna istraživanja koja su dokazala da mi ne podnosimo nametljive ljude koji nam pokušavaju popiti krv.

I obratno, jedna od stvari koja nas najmoćnije privlači je kada nas netko ne treba, tj. kada ne ovisi o nama.

Najgrandioznije otkriće koje sam otkrio u vezi žena je da one odbijaju muškarce kod kojih osjete očajanje. Kada si ovisan o rezultatu, to šalje podsvjesne signale koji kažu “Ja imam nisku vrijednost.”

Zato se prisjeti situacija u kojima si bio odbijan od cura. Mogao bih se okladiti da ako stvarno razmisliš o tome, da ćeš pronaći da si u većini tih situacija bio očajan i ovisan o rezultatu.

U namjeri da privučemo žene, mi moramo uvijek biti samouvjereni i imati jako samopoštovanje. Nemoj se ispričavati, djelovati nesigurno ili previše pokušavati pridobiti njihovu naklonost.

Tvoje kompletno samopouzdanje, zbog kojeg će te svaka cura poželjeti, mora se širiti iz svake pore tvog bića dok si u interakciji sa curama. Tvoja snažna, pozitivna energija se mora ispoljavati i mora ih uvući u tvoju realnost. Ti privlačiš žene jednostavno na taj način da vibriraš skupa s njima dok si u njihovoj blizini, a ne tako da im se umiljavaš poput šteneta.

Postigni to stanje visoke vrijednosti u svom umu i imat ćeš auru koja privlači cure prema tebi. To je tako jednostavno.

Sada kada znaš glavni razlog zbog kojega žene odbijaju muškarce, i kada znaš što da napraviš u vezi toga, evo ti još jedan bombastičan savjet: prestani razmišljati na način da ti nešto trebaš činiti da bi curi bio privlačan. Sve što ćeš na taj način postići je da ćeš je otjerati od sebe.

Sve što, umjesto toga, trebaš napraviti je da želju koju žena prirodno već osjeća prema muškarcu usmjeriš prema sebi. To ćeš učiniti tako da jednostavno demonstriraš svoje privlačne kvalitete koje već posjeduješ. Ali ne tako da je pokušaš nasamariti ili nekom muljažom.

Jedna vrsta mentalnog sklopa poput magneta privlači cure prema tebi. Druga vrsta ih tjera od tebe.

Razmisli o tome na trenutak iz ženskog kuta gledanja. Zamisli da si upoznao muškarca koji je uzbudljiv i kojemu se događa puno zanimljivih stvari u životu, to je momak koji zrači seksualnošću, opušten je i sve ima pod svojom kontrolom.

A sada usporedi tog momka s momkom koji ti prilazi, a očajan je i ovisan o rezultatu. On se muči da ti se približi. Njegov govor tijela odaje njegov nizak status. Njegova odjeća izgleda kao da se žestoko trudi da te impresionira. Taj momak troši tvoje vrijeme, i ti ćeš mu zato reći da ti nestane iz vidokruga.

Zato razmišljaj na način “privlačne aure”, a ne “moram se truditi da ostavim dobar utisak”. Zapamti, nikada ne moraš kreirati svoju privlačnost.

To znači da postaješ potpuno nova osoba. Dok drugi dečki pokušavaju izmanipulirati cure uvlačeći se u njihove “igrice”, ti postaješ neodoljivi alfa muškarac koji privlači žene poput Kazanove.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Puno više detalja možeš pronaći u mojem super-uspješnom vodiču za zavođenje “Kako Postati Alfa Muškarac”.

Da bi naučio sve o tome zašto žene odbijaju muškarce, i da bi postao Alfa Muškarac koji nikada više neće imati takvih problema idi na www.AlfaMuzjakSistem.com.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------