subota, 2. lipnja 2012.

Kako Zavesti Curu na Prvom Spoju - Upotrijebi Tehniku “Susret Sudbine”

Još od vremena kad je bila malena djevojčica, svaka žena ima fantaziju - uzrokovanu konstantnim utjecajem ljubavnih filmova i priča - o tome kako će joj sudbina donijeti muškarca njezinih snova.

U jednoj takvoj tipičnoj sceni dečko i cura se doslovno sudaraju na pločniku. Međutim, sudbina ih drži razdvojene, i svako od njih nastavlja svojim putem.

Zatim, dvije godine poslije, oni žive u istoj stambenoj zgradi. Ali nakon nekoliko situacija u kojima su bili veoma blizu, oni se još uvijek ne upoznaju.

Njih dvoje se upoznavaju i rastaju s drugim osobama, ali još uvijek nikada u svom životu nisu istinski sretni. Mjeseci prolaze. I muškarac i žena razmišljaju o tome kako će to izgledati kada upoznaju tu neku posebnu osobu, jednog dana...

I onda negdje pri kraju filma, oni se konačno upoznaju. Već na samom početku njihovog poznanstva oni se potpuno predaju jedno drugom.

Ne bi li bilo super kad bi se to moglo dogoditi i u stvarnom životu, radije nego da moraš čekati da prođe više spojeva, prije nego što se žena konačno osjeća opušteno i ima u tebe povjerenje da ti se seksualno preda.

Odgovor je da, može. Možeš ubrzati proces zavođenja i postići to da žena ima duboke osjećaje prema tebi, upotrebljavajući moju Tehniku Susreta Sudbine. Objasnit ću ti kako ona djeluje.

Za vrijeme tvoje konverzacije sa ženom uvedi u razgovor priču o mjestima na kojima je ona nekada bila. Ako si i ti bio na tim istim mjestima, onda joj pričaj o tome kako je zadivljujuće da ste oboje tamo bili u isto vrijeme, ali da vas sudbina tada nije spojila.

Kao primjer upotrijebit ću svoj nedavni slučaj, u kojem ona redovno odlazi u šoping u lokalni Whole Foods.

Tada možeš reći, “To je super. I ja tamo idem u šoping. Zamisli, vjerojatno smo se tamo cijelo vrijeme viđali!”

Drugi primjer bi mogao biti da oboje često odlazite u centar Los Angelesa, i da ste vjerojatno mnogo puta prošli jedno pored drugoga.

Ovdje možeš reći, “Nije li to nevjerojatno kako nas je sudbina konačno spojila?”

Kako razgovor napreduje, tako možete pričati i o drugim podudarnostima, kao i o stvarima koje ste mogli skupa raditi samo da ste se poznavali. Ovo između vas dvoje gradi fantastičan odnos.

I nakon što je sjeme posijano, kad cura razmišlja o svim tim podudarnostima, i o tome kako vas je “sudbina” spojila, njoj će se na dubljoj psihološkoj razini početi činiti kao da te već od prije poznaje, i to mnogo više vremena nego samo nekoliko sati.

Ti, ona zaključuje, si muškarac kojega je ona čekala cijeli svoj život.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Puno više detalja možeš pronaći u mojem super-uspješnom vodiču za zavođenje “Kako Postati Alfa Muškarac”. Otkrij kako ti ovaj sistem može pomoći ovdje: www.AlfaMuzjakSistem.com.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------