subota, 2. lipnja 2012.

Kako Osvojiti Djevojku - Kakav Izgled Muškarca Žene Vole?

Kao dio mog istraživanja prilikom pisanja vodiča o stilu, formirao sam grupu od 6 slučajno odabranih zgodnih, slobodnih žena između 21 i 33 godine, da pronađem kakav muškarčev stil one smatraju da je seksi.

Moj cilj je bio da pronađem stvari u kojima se sve one jednoglasno slažu.

Rezultati su bili iznenađujući, pošto su stvari u vezi kojih su se žene najjače slagale bile one o kojima većina momaka nikad ne bi niti pomislila.

1. TVOJI ZUBI. Loši zubi su “upravo neprihvatljivi” rekla je jedna bomba – plavuša, uz jednoglasno odobravanje svih ostalih žena.

Zato ako želiš da te tvoji zubi trenutačno ne diskvalificiraju, peri ih dvaput dnevno, zubnim koncem najmanje jednom. Ako su oni pokvareni ili imaju lošu boju, posjeti svog stomatologa pod hitno.

Međutim, nemoj pretjerati s izbjeljivanjem zubiju. “Nitko ne želi ljubiti Chiclet Mouth”, dodala je jedna plavuša.

2. TVOJE RUKE. Žene istog trena primjećuju ako su tvoje ruke prljave ili masne.
“Ako radiš posao sa svojim rukama”, rekla je jedna žena, “to nije prva stvar koju bi žena trebala uočiti kod tebe.”

Zato automehaničari, građevinski radnici, i vi ostali koji se bavite sličnim zanimanjima, sad me pažljivo poslušajte.

“Ne radi se o tome što ta osoba radi”, objasnio je jedan komad. ”Radi se o tome vodi li ona brigu o sebi. Ako nisi u stanju niti oprati svoje ruke, što to onda govori o tebi?”

3. TVOJA ODJEĆA. Kada oblačiš traperice, sportske tenisice ostavi kod kuće.

“Vjerujem da je sportska oprema namijenjena za vježbu”, rekla je jedna cura u srednjim dvadesetima koja povremeno radi kao model. ”Neki dečki obuvaju samo sportske tenisice i to je tako iritirajuće. To pokazuje nezrelost.”

Naprotiv, dobra obuća su npr. čizme.

Pokušaj biti otmjen, ali da pri tome ne izgledaš kao šupčina. ”Ne bi smio izgledati neuredno”, rekla je plavuša, ”ali nemoj izgledati kao da si fanatično opsesivan sa samim sobom.”

I budi poseban, razvij svoj individualni stil, složile su se žene. Ako imaš neku košulju koju jedino ti voliš, trebao bi je obući, čak i ako većini ne izgleda baš “cool”. Na primjer, uzmi havajsku košulju sa flamingom. Neki momak koji totalno voli takvu košulju može je obući.

Dakle, poanta je da neki momci zaista mogu obuti sportske tenisice.

Zvuči konfuzno? Nije uopće jednom kada shvatiš ovaj jednostavan test: Oblačiš li odjeću koja oslikava tvoju temeljnu osobnost?

Kao što je jedna žena objasnila, ”Trebao bi se osjećati ugodno i voljeti ono što oblačiš, zato što će se žene upecati na to”.

Drugim riječima, idealni stil za tebe dolazi direktno iz tvojih osobnih izbora i iz tvog osobnog osjećaja za stil. Ne postoji jedno te isto pravilo za sve, osim to da budeš iskren prema samome sebi.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
U mojem super-uspješnom vodiču za zavođenje “Kako Postati Alfa Muškarac” nauči 7 jednostavnih tajni o tome kako da promijeniš svoj “izgled“… to možeš učiniti već večeras… i to će trenutno udvostručiti ili čak utrostručiti tvoju privlačnost ženama! Idi na:
www.AlfaMuzjakSistem.com.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------