subota, 2. lipnja 2012.

Kako Osvojiti Curu - “Ubojice” Privlačnosti Koje Trebaš Izbjegavati I Neke Strategije Za Postizanje Uspjeha

To je jedna od najvećih tragedija u životu. Ako postoji samo jedna cura koju želiš, postaje puno teže doći do nje.

Bez obzira koliko su neki dečki veliki igrači, svi mi imamo tu jednu djevojku koju želimo. Radi se možda o toj zgodnoj curi iz tvog ureda na koju si otkačio. Ili se možda radi o toj prekrasnoj ženi u tvojoj grupi na fakultetu, o kojoj sanjaš kao o svojoj idealnoj djevojci za vezu.

Vidiš, u puno slučajeva momci se dovedu u nepriliku fokusirajući se na samo jednu djevojku. To je zato što uski fokus ubija bilo kakvu privlačnost koju ona možda osjeća prema tebi. Ovaj ubojica privlačnosti je... OSJEĆAJ OVISNOSTI I OČAJANJA.

Kada si ovisan i očajan, i kada počneš razmišljati da je bilo koja djevojka, između svih djevojaka, jedina neponovljiva i najbolja za tebe, tada postaješ poput zaljubljenog tvora-obožavatelja Pepe Le Pieux iz crtanog filma koji lovi mačku. I tvoje šanse za uspjeh su slične njegovima.

Zato imajući to na umu, u ovom članku ćeš naučiti strategije o tome kako da prestaneš ubijati svoju prirodnu privlačnost koju ta posebna djevojka osjeća prema tebi. Zatim ćeš naučiti kako maksimizirati svoje šanse da dobiješ curu koju želiš.


Strategija #1: Shvati Da Su I Druge Cure Isto Tako Posebne Kao I Ona

Nemoj se znojiti u vezi samo te jedne djevojke. Obećavam ti da, premda bi ona mogla biti predivna, ima na tone drugih djevojaka koje su isto tako odlične kao i ona.

Bez obzira koje dobre kvalitete ona posjeduje (sjajna kosa? dobra je u kuhinji? smisao za humor?), postoje milijuni drugih žena s točno tim istim dobrim kvalitetama.

Ovo proizlazi iz ogromnog iskustva… ne samo iz mojih dva i pol desetljeća izlaženja sa stotinama i stotinama žena, nego i iz usporedbe opažanja drugih momaka koji su uspješni sa ženama.

Vjeruj mi kada ti kažem, niti na jednoj ženi ne postoji doslovno NIŠTA što bi bilo unikatno JEDINO njoj.

Zato se ne brini o tome koliko je ona posebna. Naravno da je posebna – i puno drugih djevojaka je isto tako posebno!

Zadnja stvar koju ikada želiš imati u svojoj glavi kada si u blizini bilo koje žene je, “Bože moj, MORAM imati ovu djevojku! Ona je neponovljiva!”

Slobodan si misliti kako je ona zadivljujuća. Ali pri tome upamti da su i mnoge druge cure također zadivljujuće.


Strategija #2: Sastaj Se S Drugim Curama Da Bi Osvojio Tu Djevojku

E sad, ja znam da je teško ne biti preokupiran ženom, ako je ona trenutno jedini kandidat za izlaženje u tvom životu. Zato je rješenje da se družiš s drugim djevojkama. To će ti se također isplatiti gledajući i na jedan drugi način, jer ćeš tako primjeniti bazični princip ljudske psihologije da povećaš svoju ”vrijednost”. Objasnit ću ti.

Vidiš, kad god žena uoči da neki momak privlači druge komade, to će također povećati i privlačnost koju ona osjeća prema njemu. Psihološki gledano, to je poznato kao fenomen “socijalnog dokaza”… I to je puno izraženije kod žena nego kod muškaraca.

Gledajući iz ženskog kuta, najprivlačniji momak je onaj koji je okružen s drugim ženama. Pa zato, ironično, najbolji način da privučeš tu posebnu djevojku je da ona otkrije da će se morati natjecati s drugim ženama kako bi te imala.

Na taj način ti postaješ izazov. Ona je ta koja mora osvojiti tvoju pažnju, a ne obratno.


Strategija #3: Promjeni Svoja Mentalna Uvjerenja O Ženama Da Bi Osvojio Tu Curu

Tvoje osjećaje ovisnosti i očaja u vezi bilo koje žene će izlječiti jedna jednostavna promjena u tvom stavu. Upozorenje: ovo je politički nekorektno. Međutim, efikasno je i, ironično, maksimizirat će tvoje šanse da je osvojiš.

Ta promjena je slijedeća… počni gledati komade kao da su “jedna žena sa mnogo lica”. Na taj način se nećeš previše zakačiti niti za JEDNU djevojku.

Kad bi upoznao prave igrače – znaš, one momke koji su spavali s gomilom žena i koji mogu imati ženu koju god požele – otkrit ćeš da svaki od njih ima točno takav stav.

Zato eliminiraj to da tvoje akcije proizlaze iz okvira tvoje ovisnosti. Bolje je da tvoj okvir bude mentalni stav da imaš visoku vrijednost, pa kako bi dobila od tebe i najmanju pažnju ona je mora ZARADITI.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pomoću mojeg super-uspješnog vodiča za zavođenje “Kako Postati Alfa Muškarac” ćeš maksimizirati svoje šanse da osvojiš tu curu iz snova o kojoj stalno razmišljaš. O ovome više možeš pročitati na www.AlfaMuzjakSistem.com.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------